Gæsteanmeldelser

Har man lejet en feriebolig via Sommerferie.nu, så opfordrer vi dig til at give huset en anmeldelse, så fremtidige lejere kan få et indtryk af, hvad der venter, hvis man lejer netop denne feriebolig.

En gæsteanmeldelse kan laves via gæstebogs-funktionen, som du finder på ferieboligens præsentationsside.

Nedenfor er en oversigt over de seneste anmeldelser, som vore lejere har angivet :

Poolhus til 12 personer ved Vesterhavet

Poolhus til 12 personer ved Vesterhavet

April 2024

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt sommerhus med alt hvad man skal bruge. Ungerne har hygget sig med pool hele weekend. Og skøn natur omkring sommerhuset. Dejlig lille by tæt på. Ville til hver en tid anbefale sommerhuset.


Stort sommerhus i Blokhus med pool, spa, sauna og gratis wifi

Stort sommerhus i Blokhus med pool, spa, sauna og gratis wifi

Marts 2024

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Find et andet hus, dette er bestemt ikke pengene værd! Ikke vedligeholdt, ting repareret med gaffatape. VIRKELIGE dårlige sovepladser og hemspladser (4) tælles med i de 28 udbudte sovepladser.


8 personers Luksus sommerhus - Ebeltoft/Mols/Djursland med vandudsigt og gratis high-speed internet!

8 personers Luksus sommerhus - Ebeltoft/Mols/Djursland med vandudsigt og gratis high-speed internet!

Februar 2024

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Skønt sommerhus og område. Huset er rent og indeholde alle bekvemmeligheder. Vi kommer igen!


Kokkedal Slot Feriehus

Kokkedal Slot Feriehus

Januar 2024

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi boede her i julen, hvor slottet e pyntet. Skønt område med Vesterhavet, Naturreservat og golf bane.


Stor handicapvenlig feriebolig til 20-30 personer i Brøns mellem Skærbæk og Ribe - Vadehavet, Vestjylland, Sønderjylland

Stor handicapvenlig feriebolig til 20-30 personer i Brøns mellem Skærbæk og Ribe - Vadehavet, Vestjylland, Sønderjylland

Januar 2024

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi var var 20 personer en uge over julen 2023. Dejlige store opholdsrum, gode værelse. Bade værelser med varme i gulv. Skønt moderne welnessrum med sauna og masagebruser. Gode køkkenfaciliteter, med masser af køl og frys og køkkenredskaber inkl. to komfurer. I det hele taget en godt sted med god plads og gode faciliteter


Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Januar 2024

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Schickes und sehr umfangreich eingerichtetes Ferienhaus in toller Lage mit Meerblick. Es ist alles vorhanden was benötigt wird. Fußläufig in 5 Minuten am Meer, Einkaufsmöglichkeiten ca. 4km entfernt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und können das Ferienhaus sehr empfehlen!


Sommerhus med Stor swimmingPool i roligt børnevenligt område - Otterup på Nordfyn

Sommerhus med Stor swimmingPool i roligt børnevenligt område - Otterup på Nordfyn

December 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejlig hus - med skøn swimmingpool - vi havde en dejlig ferie i huset.


Feriehus Gran Alacant Alicante 
Til 6 Personer.
Tre soveværelser.
To badeværelser.
11 km fra Alicante lufthavn.
Se Monasferiehuse.dk

Feriehus Gran Alacant Alicante Til 6 Personer. Tre soveværelser. To badeværelser. 11 km fra Alicante lufthavn. Se Monasferiehuse.dk

December 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi har nydt 3 uger i dette dejlige feriehus i Alacant. Man føler sig hjemme straks man træder ind af døren. Tæt på indkøb og restauranter. Nem parkering uden for huset. Kan varmt anbefales


Feriehus Gran Alacant Alicante 
Til 6 Personer.
Tre soveværelser.
To badeværelser.
11 km fra Alicante lufthavn.
Se Monasferiehuse.dk

Feriehus Gran Alacant Alicante Til 6 Personer. Tre soveværelser. To badeværelser. 11 km fra Alicante lufthavn. Se Monasferiehuse.dk

Oktober 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Vi nødt en skøn forlænget weekend i huset, som er velindrettet og ligger i et dejligt stille område med super lækker pool. Kort afstand til lufthavn og Alicante by, som nemt kan nås med bus. Vi kommer meget igen!!!


8 personers Luksus sommerhus - Ebeltoft/Mols/Djursland med vandudsigt og gratis high-speed internet!

8 personers Luksus sommerhus - Ebeltoft/Mols/Djursland med vandudsigt og gratis high-speed internet!

Oktober 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

En af de bedste ferier, vi har haft. Masser af oplevelser i Ebeltoft og Djursland både for børn og voksne. Alletiders feriehus i et naturskønt område, tæt på vandet og fin udsigt. Alt fungerede perfekt. Rent hus! Fornuftige priser, god nem og ukompliceret kontakt til Steen. Vi kommer snart igen :-)


8 personers Luksus sommerhus - Ebeltoft/Mols/Djursland med vandudsigt og gratis high-speed internet!

8 personers Luksus sommerhus - Ebeltoft/Mols/Djursland med vandudsigt og gratis high-speed internet!

September 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt og rummeligt sommerhus med alt. Pænt og rent overalt. Skønt område med kort afstand til vand og Ebeltoft by. Kan anbefales.


Velholdt og familievenligt 67 m2. Særdeles centralt beliggende tæt på strand, pool & legeplads. Løjt

Velholdt og familievenligt 67 m2. Særdeles centralt beliggende tæt på strand, pool & legeplads. Løjt

September 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejligt sted , flot rengjort , skønt hus . Skulle der forbedres noget er det dagslys i huset - boligen føles lidt mørk . Ligeledes solindfald på terrassen sidst på dagen er sparsom . Et par liggestole ville være en god bonus . Men et dejligt ophold i huset !!


LØKKEN, NORDJYLLAND - Feriehus nær ved stranden

LØKKEN, NORDJYLLAND - Feriehus nær ved stranden

August 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Obs vi lejede i juli 22. Et hus af ældre dato men fejler bestemt ingenting og er meget hyggeligt med flere legesager til børn i annekset og til haven. God stor have. Rigt dyreliv. Vi så flere harer og fugle. Fint med de ekstra små rum med mulighed for ekstra overnattende gæster. Fint anneks. Roligt område. Sødeste værtspar. Tryg oplevelse. Massevis af frøer i indkørslen, gjorde det ekstra spændende at komme tilbage fra ture.


Familie sommerhus - lyst og venligt. Skovmose

Familie sommerhus - lyst og venligt. Skovmose

Juli 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

sehr schönes Sommerhaus


Lækkert nyt sommerhus i Ålbæk med opladerstik.

Lækkert nyt sommerhus i Ålbæk med opladerstik.

Juli 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fantastisk veludstyret lækkert hus, der ligger perfekt med kort afstande til Skagen, Hirshals og Frederikshavn og tæt på dejlig strand. Dejligt roligt område, absolut rolig campingplads ingen støj. Vejen til Skagen høres kun meget svagt. Lille charmerende havn i Ålbæk, i Ålbæk findes desuden flere gode spisesteder. Venligt og hjælpsom værtspar. Sommerhuset kan absolut anbefales, vi glæder os til at komme igen. *****🙂*****


Skønt renoveret bindingsværks-sommerhus ved Ballen på Samsø

Skønt renoveret bindingsværks-sommerhus ved Ballen på Samsø

Juli 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Kan varmt anbefale dette hus. Huset er hyggeligt indrettet og alt fremstod rent og indbydende. Udendørs er der masser af muligheder. Stor overdækket terrasse og dejlig terrasse med vinranker, så man føler sig henført til sydligere egne. Vi vender meget gerne tilbage til Samsø og dette feriehus.


Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Juni 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Lækkert og dejligt sommerhus der fuldt ud levede op til vores forventninger. Vi medgiver gerne vores bedste anbefalinger. Mvh. Karen Marie Sørensen


8 personers Luksus sommerhus - Ebeltoft/Mols/Djursland med vandudsigt og gratis high-speed internet!

8 personers Luksus sommerhus - Ebeltoft/Mols/Djursland med vandudsigt og gratis high-speed internet!

April 2023

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Flot, lyst og gennemført sommerhus. Værelser med gode senge, skønt ophold areal og stor terrasse med udsigt til Ebeltoft Vig, Samsø, Tun og Århus Havn. Huset har alle faciliteter og alt er pænt og rent. Fin og kompetent kommunikation med udlejer.


Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Marts 2023

Sommerhuset levede fuldt op til vores ønske. Det er så hyggeligt at være i sommerhuset og dejlig varme fra brændeovnen. Flot renoveret og rigtig godt indrettet.Sommerhuset ligger rigtig godt i området og fin udsigt til vandet.


Feriehus Gran Alacant Alicante 
Til 6 Personer.
Tre soveværelser.
To badeværelser.
11 km fra Alicante lufthavn.
Se Monasferiehuse.dk

Feriehus Gran Alacant Alicante Til 6 Personer. Tre soveværelser. To badeværelser. 11 km fra Alicante lufthavn. Se Monasferiehuse.dk

Januar 2023

Dejligt sted vi kommer gerne igen ??


Feriehus Gran Alacant Alicante 
Til 6 Personer.
Tre soveværelser.
To badeværelser.
11 km fra Alicante lufthavn.
Se Monasferiehuse.dk

Feriehus Gran Alacant Alicante Til 6 Personer. Tre soveværelser. To badeværelser. 11 km fra Alicante lufthavn. Se Monasferiehuse.dk

Januar 2023

Det er det skønneste feriehus og man er omgivet af skønne omgivelser?? indkøb lige i nærheden stranden ligger en dejlig lille gå tur fra huset gode bakker til at træne på og mega ??børne venlig der ligger et lille Tivoli og en zoo 15 min fra feriehuset vi er glade for at låne ferieboligen og skal på vores 3 tur til april?? mvh Lærke


Hyggeligt sommerhus max 4 personer i Kerteminde Sommerby nær børnevenlig strand og Nordfyns smukke natur

Hyggeligt sommerhus max 4 personer i Kerteminde Sommerby nær børnevenlig strand og Nordfyns smukke natur

December 2022

Denne hytte er utrolig fin og koselig og passer oss utmerket da vi har vert på ferie i kerteminde .Stor hage og fin uteplass med overbygg som vi bruker.Vi har leiet denne hytte i mange år og er heldige da me får denne i en iukes tid.


Hus tæt på strand, marina, indkøb og Golfbaner

Hus tæt på strand, marina, indkøb og Golfbaner

August 2022

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Rummeligt og meget smagfuldt indrettet hus. Behagelige udlejere. 500 m til stranden og til marinaen med restauranter og fiskesnackbar. Roligt område, godt til cykling. Kan anbefales!


Skønt beliggende sommerhus ligger yderst på en stor og børnevenlig hjørnegrund med flere hyggelige k

Skønt beliggende sommerhus ligger yderst på en stor og børnevenlig hjørnegrund med flere hyggelige k

August 2022

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Et fint, rent, velholdt og hyggeligt lille sommerhus, med alt hvad der er nødvendigt. Har lejet mange sommerhuse igennem mange år, og er ALDRIG kommet, til et så RENT hus. En sand fornøjelse og en rigtig god start på ferien. En stor hjørnegrund, hvor man kan gå direkte fra grunden op til en fantastisk havudsigt, med bænke, og nyde et glas vin til aftensolen osv. ca. 100 meter fra huset. Utrolig imødekommende personlig kontakt og service med udlejer. Vi har følt os meget velkomne


Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

April 2022

Har lejet sommerhuset 2 gange og kommer gerne igen.Børnebørnene synes hemsen er deres "hule".Alt fungerer perfekt.God udsigt hen over. naboens campingplads til Genner bugt.Tæt på strand og bademuligheder.Kan varmt anbefales ??


Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Marts 2022


Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Marts 2022

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Utroligt skønt sommerhus, med rigtig dejlig udsigt over Genner bugt. Huset er fint istandsat og pænt og rent ved modtagelsen. Vi har været meget glade for at være i huset.


Familievenligt. Særdeles velplejet. Idyllisk og børnevenligt område. Tæt på strand, pool & legeplads

Familievenligt. Særdeles velplejet. Idyllisk og børnevenligt område. Tæt på strand, pool & legeplads

Januar 2022

Kære udlejerVi vil gerne sige tak for en professionel og god behandling i forbindelse af leje af sommerhuset. Sommerhuset var meget velindrettet og hyggeligt med en unik beliggenhed. Vi kommer gerne igen og kan anbefale sommerhuset til andre lejere der ønsker et perfekt sommerhus. Det var super godt:-)


Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Oktober 2021

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Lækkert indrettet sommerhus der fremstod helt rengjort ved modtagelse. Flot view ud over havet fra køkken/stue. God kontakt til udlejer omkring spørgsmål i løbet af opholdet. Meget stille og roligt område i oktober måned.


Storslået panorama. DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed.
Frit Wi-Fi og Kabel-tv. Velegnet til beboelse hele året.

Storslået panorama. DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Frit Wi-Fi og Kabel-tv. Velegnet til beboelse hele året.

September 2021

Tusind tak for nogle skønne dage i det dejlige og hyggelige sommerhus. Vi har nydt det i fulde drag. Håber vi en dag kan finde tid til at leje sommerhuset igen. I NU ENGANG TUSIND TAK.Venlig hilsen: Axel og Co.


Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

September 2021

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem Ferienhaus. Vor allem die ruhige und kinderfreundliche Lage fanden wir sehr toll und kommen gerne wieder.


Hyggeligt Sommerhus

Hyggeligt Sommerhus

August 2021

En lille perle i skoven - langt til naboer - hyggeligt


Havhytten - Gudhjem ved Salene Bugt - 55 m2 - 4 personer.

Havhytten - Gudhjem ved Salene Bugt - 55 m2 - 4 personer.

August 2021

ÅhaveDen eneste grund til at leje dette "retro"-sommerhus er den enestående udsigt over marker og Østersøen med Christiansø i horisonten. Åhave fremtræder som et rigtigt retrohus fra 70erne: Møbler


Familievenligt. Særdeles velplejet. Idyllisk og børnevenligt område. Tæt på strand, pool & legeplads

Familievenligt. Særdeles velplejet. Idyllisk og børnevenligt område. Tæt på strand, pool & legeplads

August 2021

Et skønt sommerhus med skøn placering med dejlig udsigt over Lillebælt meget betagendeDejlige omgivelser for børn og voksne skønt børnene kunne bruge legepladserne i områdetHuset var fint og vel indrettetLejet hos Løjtferiehuse hvor der var fantastisk hjælpsomhed så godt jeg tænkte det var for godt men nej det fortsatte hele tidenSå måske vender jeg tilbage og håber på så fint vejr som i uge 30/21


SOMMERHUS  PÅ  LÆSØ

SOMMERHUS PÅ LÆSØ

Juli 2021

Hej Kurt og MarianneTusind tak for endnu et dejlig ophold i jeres gule sommerhus. Vi har hygget meget


SOMMERHUS  PÅ  LÆSØ

SOMMERHUS PÅ LÆSØ

Juli 2021

Hej Kurt og MarianneTusind tak for endnu et dejlig ophold i jeres gule sommerhus. Vi har hygget meget


Familievenligt. Særdeles velplejet. Idyllisk og børnevenligt område. Tæt på strand, pool & legeplads

Familievenligt. Særdeles velplejet. Idyllisk og børnevenligt område. Tæt på strand, pool & legeplads

Juli 2021

Vi har lige boet 1 uge i dette skønne feriehus og kan kun anbefale det til andre. Vi lejede det af Løjt Feriecenter og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger hertil. Venlig


Familievenligt. Særdeles velplejet. Idyllisk og børnevenligt område. Tæt på strand, pool & legeplads

Familievenligt. Særdeles velplejet. Idyllisk og børnevenligt område. Tæt på strand, pool & legeplads

Juli 2021

Kære GæstebogDet her sommerhus har alt hvad hjertet kan begære. Den dejligste beliggenhed midt i smukke Løjt. Smuk udsigt ud til Lillebælt med Barsø tæt på


Storslået panorama. DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed.
Frit Wi-Fi og Kabel-tv. Velegnet til beboelse hele året.

Storslået panorama. DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Frit Wi-Fi og Kabel-tv. Velegnet til beboelse hele året.

Juli 2021

Fantastisk udsigt og sommerhuset står snorlige. Poolen er god og stranden både badevenlig og god at fange krapper på. Fik jeg nævnt den fantastiske udsigt?


Familievenlig sommerhus på naturgrund tæt på strand og skov

Familievenlig sommerhus på naturgrund tæt på strand og skov

Juli 2021

Så hyggeligt en sommerhus


Lækkert sommerhus fra 2008. Beliggende på ugenert grund, kun 200 m fra dejlig badestrand.

Lækkert sommerhus fra 2008. Beliggende på ugenert grund, kun 200 m fra dejlig badestrand.

Juli 2021

Har lige holdt en uges ferie i dette dejlige sommerhus.Med en super beliggenhed.Ærgerligt


Storslået panorama. DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed.
Frit Wi-Fi og Kabel-tv. Velegnet til beboelse hele året.

Storslået panorama. DRØMMEUDSIGT ! Perfekt beliggenhed. Frit Wi-Fi og Kabel-tv. Velegnet til beboelse hele året.

Juni 2021

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Fantastisk hus og beliggenhed som lovet i oversigten Nem og meget venlig og hurtig nøgle overdragelse både ved ankomst og afrejse Huset kan helt klart anbefales, og ikke sidste gang vi lejer det Mvh Susanne og Niels


Hyggeligt feriehus

Hyggeligt feriehus

Maj 2021

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Dejlig hus med alt hvad man behøver


 VESTERØ LÆSØ LILLE HUS TIL 2  pers. lejes pr dag/uge

VESTERØ LÆSØ LILLE HUS TIL 2 pers. lejes pr dag/uge

Marts 2021

Fantastiks lille hus til 1 eller to ligger lidt ude på landet 3 km fra det hele perfekt til korter ophold på Cykel tur Læsø rundt ??????????


Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Høj kvalitet ! Komplet nyrenoveret. Havudsigt. Yderst børnevenligt. Kun 150 meter til badestrand, pool eller legeplads

Januar 2021

Huset:sommerhus anmeldelse
Pris/kvalitet:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Området:sommerhus anmeldelse

Selve booking processen og udlevering af nøgle var eksemparisk. Meget venlig og grundig vejledning. Huset ligger i et skønt område med havudsigt, grønne områder og legepladser. Huset var flot rengjort, og forsynet med det vi forventede. Det var en kold weekend vi havde valgt, og det krævede en del strøm at varme det op, men udlejer havde - på vores anmodning - forvarmet det, så det var rart at være i da vi ankom.